Ota yhteyttä
Kimmelux turvalasituotteet

Luodinsuojaikkunat/lasit

Kimmelux on johtava luodinsuojalasien valmistaja. Pystymme saavuttamaan erinomaisen turvallisuuden ainutlaatuisella luodinsuojalasien valmistustekniikallamme.

Luodinsuojalasimme sisältää erityisiä materiaaleja ja menetelmiä, jotka vähentävät painoa, lasin paksuutta ja ovat kirkkaampia kuin vastaavan luokituksen perinteiset laminoidut luodinsuojalasit, silti säilyttäen parhaan ballistisen suorituskyvyn.

Kimmeluxin lasit suojaavat lähes sataprosenttisesti auringon ultraviolettisäteilyn haalistavalta vaikutukselta.

Erityisesti ballistisen turvallisuuden vaatimukset luodinsuojalaseilla vaihtelevat voimakkaasti riippuen tilanteesta. Siksi Kimmelux kehittää luodinsuojalasejaan yksilöllisten tarpeiden mukaan eri aseille ja ampumatarvikkeille.

Kimmelux on erikoistunut vaativien kohteiden ja ratkaisujen luodinsuojauksiin, joissa vaaditaan parasta mahdollista suojausta uhkia vastaan.

Tuotteemme on testattu mm. seuraavien ballististen testien mukaisesti: Eurooppalainen standardi EN 1063 ja Naton STANAG 4569.

Kimmelux luodinsuojalasit

Ota yhteyttä

Kristian Niinimäki

Kristian Niinimäki

Myynti, turva- ja luodinsuojalasit, työnjohto tuotanto
[email protected]
0504151041

Esittely

Työryhmän veturi, jolla on alan huippuosaaminen ja taidot. Tämä mies ei pidä osaamistaan vakan alla, vaan on aina valmis auttamaan työkaveria ja tarjoaa asiakkaille erinomaista sekä asiantuntevaa asiakaspalvelua. Vapaa-aika kuluu perheen parissa, ja kun aikaa jää, niin hän seurailee hiukan maailman talouslukuja.