Ota yhteyttä
Kimmelux turvalasituotteet

Luodinsuojaikkunat ja -ovet

KIMMELUX BULLET PROOF AL on täysalumiininen luodinsuojarakenne, johon kuuluvat kiinteät julkisivut sekä avautuvat ikkunat ja ovet. Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat pankkien ja muiden julkisten rakennusten julkisivut ja sisäväliseinät. Kiväärikaliberiset ammukset pysäyttävällä rakenteella on GOSTROIn myöntämä sertifikaatti.

Järjestelmän profiileja on saatavana lämpökatkaistuina ja -katkaisemattomina. Kaikki koneistukset voidaan tehdä tavallisilla alumiinityöstöön tarkoitetuilla koneilla. Rakenteessa käytetään normaaleja liitoskappaleita joko kulmapuristimella tai ruuveilla kiinnitettyinä.

KIMMELUX SPECIAL PROTECTION on markkinoiden johtavia profiileja ja Kimmelux erikoisteräksiä käyttämällä valmistettu luodinsuojarakenne, johon kuuluvat kiinteät julkisivut sekä avautuvat ikkunat ja ovet. Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat pankkien ja muiden julkisten rakennusten julkisivut, erikoisvalmisteiset luodinsuojatut huoneet ja sisäväliseinät.

Erikoissuojateräksillä on muun muassa PM2000-, EN1522-, Stanag 4569 ja MIL-A-46100D –sertifikaatit.

Murron- ja luodinsuojaovet

Kimmelux Oy:n valmistamat murron- ja luodinsuojaovet täyttävät rakenteellisen murtosuojeluehto 1...3 luokan vaatimukset.

Luodinsuojaluokat

- SFS EN -1063 BR2 – BR7
- EN 1522 FB3 – FB7
- STANAG 4569 luokat 1 - 3

Ovisilmä voidaan korvata piilopeili ominaisuuksin varustetulla KIMMELUX murron- tai luodinsuojalasilla, luodinsuojaluokin EN 1063 BR2-BR7 tai STANAG 4569 luokat 1-3.

Ovilevy ja karmit ovat terästä ja saranat on hitsattu kiinni oveen sekä karmiin.

Oven lukitsemiseen käytetään Abloyn käyttö-, turva- ja solenoidi- tai moottorilukkoja.

Ovissa aina myös murtoa estävät tapit.

Ovilevy on joko märkä- tai polttomaalattu.

Noin 100-190 kilogrammaa painavan luodinsuojaoven vakiokoot ovat 890 x 2090 mm ja 990 x 2090 mm, tai asiakkaan toiveen mukaan mittatilaustyönä.

Ota yhteyttä

Kristian Niinimäki

Kristian Niinimäki

Myynti, turva- ja luodinsuojalasit, työnjohto tuotanto
[email protected]
0504151041

Esittely

Työryhmän veturi, jolla on alan huippuosaaminen ja taidot. Tämä mies ei pidä osaamistaan vakan alla, vaan on aina valmis auttamaan työkaveria ja tarjoaa asiakkaille erinomaista sekä asiantuntevaa asiakaspalvelua. Vapaa-aika kuluu perheen parissa, ja kun aikaa jää, niin hän seurailee hiukan maailman talouslukuja.